Kundereferencer:
TROVÆRDIGE REFERENCER ER HELT AFGØRENDE FOR TILLIDEN 

Kundereferencer

For Næste er tilliden til vores produkter og vores virksomhed helt afgørende. Derfor er gode og troværdige referencer fra betydelige bygherre også vigtige. Næste har en række betydelige referencer fra både skoler, almennyttige boligselskaber og private boligselskaber. 

Lejerbo har været med til at give os sparring på vores løsninger siden vores begyndelse. Vi har leveret Næste skure til 5 forskellige afdelinger.

''Vi er meget glade for samarbejdet med Næste, der altid leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Samtidig understøtter skurene den omstilling som vi gerne ser i bygge- og affaldsbranchen" - Driftschef Søren Vindbæk Jensen 

I gennem vores samarbejdspartner Enemærke og Petersen og partnerskabet TRUST, har vi leveret flere skure til Byggeri København. Det er skure der som del af udeområder er indpasset i læringsmiljøer i et tæt samarbejde med partnerskabets landskabsarkitekter.

Frederiksberg Kommunes bygningsafdeling valgte Næste skure da der skulle leves skolegård på Skolen Ved Bülowsvej. Vi leverede 3 skure til skolen i sommeren 2020, og har efetrfølgende leveret flere andre løsninger til skolen.

Lindevangshusene i Tåstrup nedlægges affaldsskakterne og Næste etablere 8 skure i området, til den fremtidige kildesortering. Thylander Gruppen har også i 2019 leveret tømmer fra tagnedrivning til Næste skur for Lejerbos afdeling 235 på Lyngby Hovedgade 104.

Skolen ved Bülowsvej på Frederiksberg, har efter de første 3 skure, fået etableret cirkulært plankeværk med langbænk og en stor entre trappe.

''Vores elever, medarbejdere og forældre er begejstret over de superflotte skure, der giver en helt konkret oplevelse og erfaring med bæredygtighed. Vi har lige bestilt 2 skure mere, ud over de 3 skure vi allerede har fået leveret'' - Skoleleder Lars Westh