top of page
_P1A9205_.jpg

Mennesker & Ressourcer:
LOKALE FÆLLESRUM OG NYE LÆRINGSRUM

Mennesker & Ressourcer

Vores løsninger designes multifunktionelt så de både tjener deres primære formål som affaldsrum, cykelparkering, opbevaring, men samtidig kan være et fællesrum i boligforeningen eller læringsrum i skolen.  

 

Vi vil med vores løsninger understøtte livet omkring skurene så skurene bliver et stærk aktiv for ejendommen, skaber stolthed og glæde.

 

Vi vil inspirere til ændret adfærd og give rum for sociale og læringsmæssige aktiviteter. Vi bygger rum hvor forandringerne kan mærkes hos brugerne.

 

Næste skure skaber en forandring der giver nye værdier for både beboere, brugere og driftsfolk.

 

Tavler, bænke, hylder, borde integreres let i løsningen og energibesparende LED-belysning af genbrugte lampearmaturer sikrer en smuk, imødekommende og tryghedsskabende belysning året rundt.

 

Det bidrager til ejendommens og foreningens identitet og selvforståelse og viser at man tager handling på den grønne omstilling.

Anker 1
_P1A8159_.jpg

Affaldssortering 

Et Næste skur er en konkret måde at understøtte en forandring på en ejendom. Vejen til grøn omstilling kan virke lang og uoverskuelig, og ikke alle er lige motiverede.

 

Men forandringen er nødvendig og kravene til sortering af vores affald er kommet. Vi hjælper jer ikke bare med at blive klar, men til at fremtidssikre løsningen og med at bruge næsteskure aktivt til at skabe en større kulturel forandring lokalt.

 

Samarbejdet mellem brugere og driftspersonale er bedst når man arbejder sammen og et fælles mål.

 

Derfor er det vigtigt at have katalysatorer i de lokale fællesskaber der kan være med til at understøtte forandringen i hverdagen.

I samarbejde med jer inddrager vi det lokale fællesskab i løsningerne og sikrer bedst muligt at understøtte den konkrete omstilling, bl.a. i affaldssorteringen.

Anker 2
_W7A4649_.jpg
AC5I2202.jpg
bottom of page