top of page
_67A1222-1.jpg

Boligselskaber:
RUM FOR LOKALE FÆLLESSKABER

Almene, andels og ejerforeninger

Næste skaber nye rammer, der understøtter omstillingen til de nye affaldsfraktioner – og giver med indbydende rum et godt miljø at færdes i for brugere og driftspersonale. Flere og flere kunder står overfor at skulle omstille eller optimere deres affaldssortering. Det kan være svært at gennemskue, hvilke løsninger der vil passe til.  Vi bidrager gerne med at kvalificere jeres beslutning, og videre i processen fra planlægge til udførsel. 

 

Et skur fra Næste passer ideelt til en fremtid, hvor affaldssortering bliver et krav for alle. Det giver helt bogstaveligt rum til grøn omstilling. Samtidig tilbyder Næste-skuret indbydende omgivelser for alle brugere  og gør det mere tiltalende at lave sine affaldsvaner om.

Vi håndterer alt fra design, materialevalg, byggetilladelse og montering. Det er en naturlig del af vores service, og så skal I som kunde hos Næste, ikke bruge tid på at indhente oplysninger og koordinere aftaler med forskellige håndværkere, entreprenører mm. Vi tager os af hele leverancen - også hvis der skal laves anlægsarbejder eller belysning samtidig.

Vi gør det cirkulære tilgængeligt, konkurrencedygtigt og enkelt!

Når det gælder et Næste-skur, går vi hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger.. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen i nye byggerier.

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Et Næste-skur kræver hverken oliering eller maling.

 

Vores arkitekter og bygningskonstruktører håndplukker altid materialer, som er egnet til vores arkitekttegnede skure. Det, der ses som en skønhedsfejl på et terrassebræt, eller svindrevner i kernetømmeret ser vi som et kendetegn og karaktertegn hos vores Næste-skur.

 

Vi giver nyt liv til ’affaldet’ – og får endda et højkvalitetsprodukt ud af det.

Eksempel: Lejerbo

For det almene boligselskab Lejerbo har Næste leveret en række skure til deres ejendomme i Lyngby, Gentofte, Frederiksberg og Valby, hvor den gennemsnitlige pris som totalleverance har ligget mellem 7000 – 10.000 kr. pr. m2.

 

Priserne vil afhænge af antal skure, størrelsen på skurene, opdelingen i skurene, valg af beklædning, tagbelægning, belysningsinstallation samt øvrige tilvalg så som plankeværk, bænke, tavler mv.

Stor tilfredshed!


"Vi er meget glade for samarbejdet med Næste, der altid leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Samtidig understøtter skurene den omstilling som vi gerne ser i bygge- og affaldsbranchen"


Søren Vindbæk Jensen, Driftchef Lejerbo 

DJI_0035.jpg
bottom of page