top of page
_67A1222-1.jpg

Boligselskaber:
RUM FOR LOKALE FÆLLESSKABER

Almene, andels og ejerforeninger

Næste skaber nye rammer, der understøtter omstillingen til de nye affaldsfraktioner – og giver med indbydende rum et godt miljø at færdes i for brugere og driftspersonale. Flere og flere kunder står overfor at skulle omstille eller optimere deres affaldssortering. Det kan være svært at gennemskue, hvilke løsninger der vil passe til.  Det står Næste gerne for både at planlægge og udføre for jer. 

Et skur fra Næste passer ideelt til en fremtid, hvor affaldssortering bliver et krav for alle. Det giver helt bogstaveligt rum til grøn omstilling. Samtidig tilbyder Næste-skuret indbydende omgivelser for alle brugere  og gør det mere tiltalende at lave sine affaldsvaner om

Vi håndterer alt fra design, materialevalg, byggetilladelse og montering. Det er en naturlig del af vores service. 

I skal som kunde ikke bruge tid på at indhente oplysninger og koordinere aftaler med forskellige håndværkere, entreprenører mm. Vi tager os af hele leverancen - også hvis der skal laves anlægsarbejder eller belysning samtidig. .

Vi gør det cirkulære tilgængeligt, konkurrencedygtigt og enkelt.

Når det gælder et Næste-skur, går vi hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger.. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen i nye byggerier.

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Et Næste-skur kræver hverken oliering eller maling pga. den type af træ, vi anvender.

Når vi håndplukker byggematerialer, så bruger vi vores viden som arkitekter og håndværkere til at udvælge den bedste kvalitet.

Vi vælger altid materialer, som er egnet til byggeri. Det, der ses som en skønhedsfejl på et terrassebræt, eller svindrevner i kernetømmeret ser vi som et kendetegn, et karaktertegn, hos vores Næste-skur.

 

Vi giver nyt liv til ’affaldet’ – og får endda et højkvalitetsprodukt ud af det.

Eksempel: Lejerbo

For det almene boligselskab Lejerbo har Næste leveret en række skure til deres ejendomme i Lyngby, Gentofte, Frederiksberg og Valby. Mange flere er heldigvis på vej. 

 

Den gennemsnitlige pris ligger mellem 7000 – 10.000 kr. eks moms / m2 for totalleverance af disse løsninger alt inklusiv.

 

Priserne vil afhænge af antal skure, antal m2, størrelsen på skurene, opdelingen i skurene, valg af beklædning, tagbelægning, belysningsinstallation samt øvrige tilvalg så som plankeværk, bænke, tavler mv.

 

Ring altid for at få et konkret tilbud.

Stor tilfredshed!


"Vi er meget glade for samarbejdet med Næste, der altid leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Samtidig understøtter skurene den omstilling som vi gerne ser i bygge- og affaldsbranchen"


Søren Vindbæk Jensen, Driftchef Lejerbo 

DJI_0035.jpg
bottom of page