_W7A0059_.jpg

Boligselskaber:
RUM FOR LOKALE FÆLLESSKABER

Drift & Projekt

Hvad enten det er en almen-, ejer- , andels- eller udlejningsejendom i drift eller en projektudvikling af nye boliger gælder det om at få tænkt alt fra affaldssortering til cykelparkering og driftsmateriel ind i udeområderne så det sikrer den fremtidige drift bedst muligt. At skurene er bygget af smukke genbrugsmaterialer kan give ny energi og motivation til bedre affaldssortering. Dette vil forbedre samarbejdet mellem beboere og driftspersonale der får frigivet tid til deres egentlige arbejde. Rummene er designet til flere funktioner og nye uformelle fællesrum opstår måske der midt i gårdrummet? En positiv spiral sættes i gang. 

Lejerbo

For det almene boligselskab Lejerbo har Næste leveret en række skure til deres ejendomme i Lyngby, Gentofte, Frederiksberg og Valby. Mange flere er heldigvis på vej. 

 

Den gennemsnitlige pris ligger mellem 7000 – 10.000 kr. eks moms / m2 for totalleverance af disse løsninger alt inklusiv.

 

Priserne vil afhænge af antal skure, antal m2, størrelsen på skurene, opdelingen i skurene, valg af beklædning, tagbelægning, belysningsinstallation samt øvrige tilvalg så som plankeværk, bænke, tavler mv. Ring altid for at få et konkret tilbud.

Stor tilfredshed!


"Vi er meget glade for samarbejdet med Næste, der altid leverer til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Samtidig understøtter skurene den omstilling som vi gerne ser i bygge- og affaldsbranchen"


Søren Vindbæk Jensen, Driftchef Lejerbo 

DJI_0035.jpg