top of page
Jonathan_W3555.jpg

Ejendomsudviklere:
SAMMEN SKABER VI FREMTIDENS VÆRDIER & FÆLLESSKABER 

Ejendomsudviklere

Vi er alle blevet mere miljø- og samfundsansvarlige. Nu skal vi til at sætte handling bag ordene og også dokumentere det.

 

Et Næste-skur bidrager positivt til miljø- og klimaagendaen. Vores løsninger er FSC -certificerede og ved udelukkende at bruge genbrugstræ sikrer vi at klodens ressourcer ikke belastes unødvendigt. Vi giver garanti for, at vi leverer det, vi lover: Genbrugstræ af høj kvalitet produceres på ansvarlig vis.

 

Vores FSC og B-CORP certificering giver DGNB point til jeres byggeriet, da vores certifikater dokumentere vores bæredygtige løsninger: cirkularitet, klima, biodiversitet, social ansvarlighed og Governance. 

 

Et Næste-skur understøtter jeres grønne omstilling, og levere solid dokumentation til jeres ESG rapportering.

Med et totaløkonomisk,  helhedsorienteret, og et stærkt fokus på et nøglefærdigt Næste-skur, tager vi hånd om alle processer i byggeriet. Skurene er perfekte til bygherreleverancer i det grænsefladerne er yderst begrænsede. Det sikrer højst mulig værdi for pengene. 

 

Et Næste-skur er ikke bare et skur. Det er en bygning med sin egen historie og sjæl, som kommer til udtryk gennem genbrugsmaterialerne.  Hvert Næste-skur har sin egen unikke historie, måske er det endda bygget med ejendomsejerenes egne materialer. Fra nedrivning på grunden eller andet sted i porteføljen?!

 

At skuret er arkitekttegnet betyder, at det både er funktionelt, byggeteknisk, æstetisk og gennemtænkt og giver dermed langvarig værdi til ejeren.

 

Vi går hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen også i fremtidige byggerier.

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. 

 

Alt dette kan vi gøre konkurrencedygtigt fordi vi har et unikt værdikædesamarbejde med faste leverandører af både genbrugstræ og frasorterede industrivarer, og fordi vi har digitaliseret alle processer fra lagerstyring til projektering i BIM. 

Den grønne omstilling kan godt gemme sig i et skur!


"Det handler om cirkulær økonomi i byggebranchen. Noget af det der kommer til at være fremtiden. 

Næstes skure er fællesskabs-skabende" 

Le Gammeltoft, vært Heartbeats 

bottom of page