top of page
2S9A8837.jpg

Ejendomsudviklere:
SAMMEN SKABER VI FREMTIDENS VÆRDIER 

Ejendomsudvikling

Vi er alle sammen blevet mere miljø- og samfundsansvarlige. Nu skal vi til at sætte handling bag ordene og også dokumentere det.

 

Et Næste-skur bidrager positivt til miljø- og klimaagendaen. Vores løsninger er FSC -certificerede og ved udelukkende at bruge genbrugstræ sikrer vi at klodens ressourcer ikke belastes unødvendigt. Vi giver garanti for, at vi leverer det, vi lover: Genbrugstræ af høj kvalitet produceres på ansvarlig vis.

 

Samtidig giver vi med FSC-mærket og DGNB point, samt snarligt også vores virksomheds B-CORP certificering flere muligheder for vores kunder. De kan nemlig opnå point til certificering og dokumentation af bæredygtighedstiltag i deres byggeri. Dette både både for cirkularitet og genbrugsmaterialer, klima og biodiversitet, men også for social beskæftigelse, Fordi vi hos Næste prioriterer at give en næste chance til mennesker med udfordringer på arbejdsmarkedet.

 

Dermed understøtter et Næste-skur vores kunders grønne omstilling, og vi kan levere solid dokumentation til vores kunders ESG rapportering.

Med et totaløkonomisk,  helhedsorienteret, og med et stærkt fokus på et nøglefærdigt Næste-skur, så tager vi hånd om alle processer i byggeriet. Skurene er perfekte til bygherreleverancer i det grænsefladerne er yderst begrænsede. Det sikrer højst mulig værdi for pengene. 

 

Et Næste-skur er ikke bare et skur. Det er en bygning med sin egen historie og sjæl, som kommer til udtryk gennem genbrug.  Hvert Næste-skur har sin egen unikke historie, måske er det endda bygget med ejendomsejerenes egne materialer. Fra nedrivning på grunden eller andet sted i porteføljen?!

 

At skuret er arkitekttegnet betyder, at det både er funktionelt, byggeteknisk, æstetisk og gennemtænkt og giver dermed langvarig værdi til ejeren.

Vi går hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen også i fremtidige byggerier.

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Et Næste-skur kræver hverken oliering eller maling pga. den type af træ, vi anvender.

 

Alt dette kan vi gøre konkurrencedygtigt fordi vi ikke laver andet. Fordi vi har et unikt værdikædesamarbejde med faste leverandører af både genbrugstræ og frasorterede industrivarer.  Og fordi vi har digitaliseret alt fra lagerstyring til projektering i BIM. 

Den grønne omstilling kan godt gemme sig i et skur!


"Det handler om cirkulær økonomi i byggebranchen. Noget af det der kommer til at være fremtiden. 

Næstes skure er fællesskabs-skabende" 

Le Gammeltoft, vært Heartbeats 

bottom of page