top of page
_MG_8532.jpg

Samarbejdspartnere:
CIRKULÆR ØKONOMI ER EN HOLDSPORT

Samarbejdspartnere

Cirkulær økonomi er en holdsport!

For at kunne sikre kvalitet, leverancesikkerhed og landsdækkende montage set-up har vi skabt et stærkt værdikædesamarbejde af dedikerende underentreprenører der arbejder for os på faste samarbejdsaftaler.

RGS Nordic er Danmarks største private affaldsselskab. De modtager 1/3 af al bygge- og anlægsaffald i DK og driver mere end 28 modtage- og behandlingsanlæg i Danmark, Sverige og Norge. 

Enemærke & Petersen vores leverandør af faste tømrersjak og sparring på præfabriaktion. Enemærke & Petersen var med til at kick-starte ideen med deres Upcycle Challenge i 2018 og vi har samarbejdet lige siden. E& P en landsdækkende entreprenørvirksomhed med ca. 700 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Ringsted, Glostrup, Odense, Aarhus og Aalborg.

Fremtidens Fundament leverer og monterer kvalitets skruefundamenter fra tyske Krinner. Rune og hans gode folk sørger for præcis afsætning lige før vores skurmoduler ankommer til montage på stedet. Fremtidens Fundament har fokus på CO2-reduktion i deres skruefundamenter og metoden sikrer samtidig en nem afmontering - derfor er de det bedste valg til vores skure. 

Fischer Lighting arbejder for en verden hvor lys gør mennesker sundere, og hvor alle lysarmaturer produceres efter cirkulære principper. Virksomheden arbejder med en ansvarlig og bæredygtig tilgang til deres forretning og leverer derfor naturligvis belysning til vores skure.

Tscherning har som nedrivningsvirksomhed været med stort set fra begyndelsen i fbm. at udvikle metoder til effektiv nedrivning af relevante kvalitets materialer til Næsteskure. Tscherning har i øvrigt også en anlægsafdeling som vi ofte samarbejder med når projekterne kræver anlægs eller kloak arbejder. 

Søndergaard nedrivning har over 60 års erfaring i godt samarbejde, hvilket vi har mærket lige fra begyndelsen af vores samarbejde. Søndergaard går forrest ifht at udvikle nye metoder og samarbejder om selektiv nedrivning og cirkulære løsninger.  

Kinko.jpg

Kingo er født ud fra tanken om genbrug og grundlagt i en tid, hvor alle byggematerialer i en bygning blev genbrugt som en selvfølge. Den værdi og tænkning er nu med hastige skridt tilbage i byggematerialer, og virksomheden arbejder hver dag på at styrke den dagsorden, og derfor er Kingo en naturlig samarbejdspartner for Næste.

ART–TEK byggerådgivning er vores faste Ingeniør i fht at finde gode løsninger på dimensionering og fæstning af de bærende konstruktioner. Hos ART–TEK kombinerer de æstetik og statik inden for bærende konstruktioner og har god forståelse for at kombinere de gode gamle traditionelle byggeprincipper og mere moderne metoder. 

Bøttcher FOG er vores faste elektriker på elinstallationer på Sjælland. Der leveres altid en høj kvalitet til aftalt tid og det sætter vi pris på for når skuret er færdigt, skal kunden kunne tage det i brug med det samme - med smuk belysning ude som inde. 

MVSjælland.jpg

Midt- og Vestsjællands Tagdækning er vores faste montør af tagdækning. Martin og gutterne er certificerede i Derbigum og her bruger vi produktet NT der har den højeste genanvendelsesprocent i DK. Spild og rester recirkuleres tilbage til produktionen af tagpap og det er et vigtigt skridt på vejen mod mere miljøvenlig og cirkulær tagdækning.

stark.jpg

STARK er med Kent Fonseca og GENTRÆ gået ind på den vigtige vej for recirkulering af træ og nedbringelse af spild. Det støtter vi derfor ved at aftage gode materialer som af en eller anden grund at frasorteret, eller genbrugt, men som ikke kvalitetsmæssigt fejler noget. 

kebony-logo-stort-300.jpg

Kebony har en miljøvenlig og robust metode til at imprægnere terrasse- og facadetræ.  Her norsk fyrtræ behandles med plantebaseret alkohol og lang levetid og smukt æstetisk overflade opnås. I deres højkvalitetsproduktion frasorteres varer af mange årsager og vi opkøber partier der sagtens kan bruges til skurfacader frem for den tiltænkte terrasse som de ellers giver 30 års garanti på.

Malmos-logo3.png

Malmos har stor erfaring med de grønne løsninger og i fællesskab vil vi skabe mere biodiversitet omkring og på skurets tage. Malmos går ikke på kompromis med bæredygtigheden og stiller med deres B-Corp certificering også krav til alle deres samarbejdspartnere.

Nordkysten-logo-SH.png

Med Nordkysten har vi en stærk samarbejdspartner på anlægsarbejder og deres fokus på at finde cirkulære løsninger, samt på at reducere lyd og støjgener passer godt med vores løsninger, hvor kunderne skal generes mindst muligt under udførelsen.

bottom of page