top of page
Jonathan_W3858.jpg

Skoler & Institutioner:
RUM FOR LÆRING OG UDVIKLING

Kommuner og regioner

Når vi bygger skure af genbrugsmaterialer, passer vi bedre på miljøet, naturen og biodiversiteten. Genbrug forlænger levetiden på de ressourcer, vi allerede har. Vi udnytter CO2-forbruget allerbedst ved at give materialer længst muligt levetid.

 

Et Næste-skur er ikke bare et skur – det er et uderum, og kun fantasien sætter grænser for, hvad rummet kan bruges til.  Det åbner op for nye muligheder; muligheder der kan bidrage til trivsel, velvære og fællesskab.

 

Næste-skuret kan sætte rammen for mere friluftsliv, udeliv, udeundervisning og meget mere. 

Når det gælder et Næste-skur, går vi hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen i nye byggerier.

Vi bruger også gerne kommunens egne materialer fra selektive nedrivninger andre steder. Vi skal bare have bundet den cirkulær sløjfe sammen, så tager vi ansvar for kvaliteten når det leveres som skurløsninger. 

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. 

 

I virkeligheden handler vores løsninger ikke bare om skure. De handler om at mindske belastningen på planetens ressourcer gennem bæredygtigt byggeri, og genanvendelse af de gamle nedtagne materialer med høj kvalitet.

Eksempler: Skolen Ved Bulowsvej, Holbergskolen og Skolen Ved Sundet

For Frederiksberg Kommune og Byggeri København har Næste leveret skure til flere skolegårde. Skurene er den del af læringsmiljøet, hvor eleverne afleverer deres sorterede affald, De tjener som tydeligt og pædagogisk eksempel på at det giver mening af genbruge. Skurene har integrerede kridttavler og danner lokale undervisningsmiljøer til hverdagen undervisning. 

Først 3 og så 2 mere


"Vores elever, medarbejdere og forældre er begejstrede over de superflotte skure, der giver en helt konkret oplevelse og erfaring med bæredygtighed. Vi har lige bestilt 2 mere ud over de 3 vi allerede har"
 

Lars Westh, Skoleleder Skolen Ved Bülowsvej

_W7A6021.jpg
bottom of page