top of page
Jonathan_W3858.jpg

Skoler & Institutioner:
RUM FOR LÆRING OG UDVIKLING

Kommuner og regioner

Når vi bygger skure af genbrug og cirkulære materialer, passer vi bedre på miljøet, naturen og biodiversiteten.

Genbrug forlænger levetiden på de ressourcer, vi allerede har. Vi udnytter CO2-forbruget allerbedst ved at give materialer længst muligt levetid.

 

Et Næste-skur er ikke bare et skur – det er et uderum, og kun fantasien sætter grænser for, hvad rummet kan bruges til.  Det åbner op for nye muligheder; muligheder der kan bidrage til trivsel og velvære. Næste-skuret kan sætte rammen for mere friluftsliv, udeliv, udeundervisning og meget mere. 

Når det gælder et Næste-skur, går vi hverken på kompromis med sikkerheden eller holdbarheden. Vi har fakta på vores byggeteknik og beregninger.. Det er med til at sikre, at vores materialer kan indgå igen og igen i nye byggerier.

Vi bruger også gerne kommunens egne materialer fra selektive nedrivninger andre steder. Vi skal bare have bundet den cirkulær sløjfe sammen, så tager vi ansvar for kvaliteten når det leveres som skurløsninger. 

 

Vi garanterer lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Et Næste-skur kræver hverken oliering eller maling pga. den type af træ, vi anvender.

 

I virkeligheden handler vores løsninger ikke bare om skure. De handler om at mindske belastningen på planetens ressourcer gennem bæredygtigt byggeri.

Eksempler:

Skolen Ved Bulowsvej, Holbergskolen og Skolen Ved Sundets nye læringsrum

For Frederiksberg Kommune og Byggeri København har Næste leveret skure til skolegårde. Skurene er den del af læringsmiljøet, hvor eleverne afleverer deres sorterede affald, De tjener som tydeligt og pædagogisk eksempel på at det giver mening af genbruge. Skurene har integrerede kridttavler og danner lokale undervisningsmiljøer til hverdagen undervisning. 

 

Den gennemsnitlige pris ligger mellem 7000 – 10.000 kr. eks moms / m2 for totalleverance af disse løsninger alt inklusiv.

 

Priserne afhænger af antal m2 og antal stk., størrelsen på skurene, opdelingen, valg af beklædning, tagbelægning belysningsinstallation samt øvrige tilvalg så som plankeværk, bænke, tavler mv.

 

Ring altid for at få et konkret tilbud.

Først 3 og så 2 mere


"Vores elever, medarbejdere og forældre er begejstrede over de superflotte skure, der giver en helt konkret oplevelse og erfaring med bæredygtighed. Vi har lige bestilt 2 mere ud over de 3 vi allerede har"
 

Lars Westh, Skoleleder Skolen Ved Bülowsvej

_W7A6021.jpg
bottom of page