top of page
2S9A8927.jpg

ESG & Certificering:
VORES B-CORP & FCS CERTIFIKATER 
DOKUMENTERE 
VORES ESG INDSATS 

Anker 1

Certificeret ESG indsats 

Næste dokumentere sit betydelige ESG arbejde, med sine B-Corp og FSC-certifikater, som dokumentere at virksomheden lever op til høje standarter inden for bæredygtighed, medarbejderforhold og ledelsesadfærd, og understøtter dermed bygherrernes ønske om dokumenteret bæredygtighed og CSR i byggeriet. Vores certificerede løsninger giver således point, inden for en lang række DGNB-parametre, ligesom vi tilbyder tekst og data input til kundernes ESG rapport.

B-CORP

Næste kan med den anerkendte globale certificering B-Corp, dokumenterer at vi efterlever høje krav inden for gennemsigtighedsocial og miljømæssig ansvarlighed. Næste er med sin certificering en del af et eksklusivt internationalt selskab på blot 7.000 virksomheder på verdensplan, og 114 virksomheder i Danmark der har som formål at gøre en positiv forskel for kloden og mennesker.

 

Med vores B-Corp certificeringen er vi blevet vurderet på 375 parametre inden for selskabsledelse, medarbejderforhold, kundehensyn, samfundsfællesskab og miljø. For at opnå B-Corp certificeringen, skal virksomheden opnå i alt 80 point. Få virksomheder i Danmark har opnået mere end 100 point, hvorfor vi hos Næste er stolte over, at vi opnåede hele 101,2 point, og samtidigt blev den første virksomhed inden for ”Construktion” i Danmark med en B-Corp certificering. 

Download vores officielle B-Corp certificering HER 

FSC

En FSC-certificering sikrer materialernes sporbarhed og dokumentation gennem hele værdikæden fra affald til produkt. Genbrug af træ er lig med ansvarlig skovdrift og understøtter dermed også biodiversiteten i de danske skove.

 

Med vores FSC-certifikat, får du dokumentation for at træet i vores løsninger er genbrugstræ, og at de nye tagbrædder er FSC-certificerede. Læs mere om FSC.

 

Vi er FSC-certificeret under nr.: SCS-COC-005763-CP​ og du kan downloade vores gruppe certifikat HER

DGNB

Vores løsninger giver point i DGNB systemet som "Innovationsområde", som "cirkulær økonomi - bonus" eller under "sociale indsatser" i det vi fx bruger folk fra kanten af arbejdsmarkedet i vores produktion. Derudover bidrager skurene til bedre affaldssortering og cykelparkering, og i det hele taget understøtter Næsteskure en mere ansvarlig og bæredygtig livsform.

Rådet for Bæredygtigt Byggeri vejleder os og vores kunder i forhold pointgivning på de specifikke projekter og du kan her hente PDF med de områder hvor vores løsninger giver DGNB point

 

Biodiversitet

I følge Træ- og møbelindustrien svarer træ-forbruget i et 50 m2 Næste-skur til 1,5 ha tilvækst i en dansk produktionsskov. Det betyder at vi med genbrug kan aflaste uhensigtsmæssig afskovning samt import af træ fra udlandet ved brug af genbrugsløsninger. 

FSC logo.png
ENG-B-Corp-Logo-Tagline-Lockup-Standards-Black-RGB_full.jpg
bottom of page