top of page
2S9A8837.jpg

Cirkularitet og Genbrug:
DET HELE SKAL HÆNGE SAMMEN

Cirkularitet & Genbrug

Ved at bruge genbrugstræ og materialer fra nedrivninger og industri til vores skure, giver vi ressourcerne nyt liv - og sparer for fældning af nye træer. Pga. den høje kvalitet kan skurenes materialer bruges igen efter færdig brug hos kunden.

Materialerne, som vi anvender i vores skure, er kvalitetstræ og teglsten mv. fra hele Danmarks bygningsarv, som pga. almindelig praksis var gået til forbrænding eller nedknusning. Det er materialer af meget høj kvalitet, som er i fin stand til at blive brugt til nye formål. Vi håndplukker og udvælger den bedste kvalitet.

Vi sikrer en kort vej fra affald til produkt i et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere, fra nedrivning til genbyggeri. Vores byggefabrik ligger hos Danmarks største private affaldsselskab RGS Nordic i Gadstrup så vi designer og bygger faktisk på selve affaldspladsen.

Med få led i værdikæden sikrer vi, at vi kan være konkurrencedygtige i markedet med et cirkulært og arkitekttegnet produkt.

 

Med et Næste skur kan du sparer op imod 155kg CO2/m2 i levetiden sammenlignet med nye stålskure, og genbruger ca. 135 kg. materialer / m2.

2S9A9052.jpg

Certificering og Dokumentation

Næste Skure er et godt match med miljø- og bæredygtighedscertificeret byggeri. 

Med vores valg af genbrugstræ giver vores skur point i DGNB-byggeri og kan bruges i byggerier, hvor der stilles krav til miljøbevidst materialevalg.

Vores skure er mærkede med FSC- mærket FSC Recycled. Mærket anerkender, at genanvendelse af træ er vigtigt for beskyttelsen af verdens skove, da vi ved at genbruge træmaterialer letter efterspørgslen på nye produkter. Samtidig er det garanti for, at vores skure reelt er byget af 100 % genanvendte materialer.

Der stilles store krav til dokumentation af materialernes vej fra affald til produkt og vi har tæt samarbejde med vores industrielle partnere om at sikre denne sporbarhed.

For fremtidens skyld, men også for historiens skyld. Vi sikrer dermed også fortællingen om tidligere anvendelser af vores materialer, og bygger Næste materialebanker op for senere evt. tilbagetagning af materialerne og genbrug igen og igen.

Anker 1
_P1A9938.jpg
_P1A9526.jpg
bottom of page