top of page

Total Leverance
VI SØRGER FOR ALT FRA START TIL SLUT

Totalleverance

Vi tager ansvar for hele processen til en fast pris så du som kunde har maksimal tryghed og minimalt tidsforbrug. Vi skræddersyer jeres løsning, søger byggetilladelse og bygger jeres Næste skur som præfabrikerede elementer der monteres hurtigt på stedet.

Er der anlægsarbejder tilknyttet opgaven sørger vi også for det efter aftale. Vi leverer færdige skurløsninger med fokus på funktionalitet, holdbarhed og æstetisk. Derfor inkluderer vi også både inde og ude-belysning i vores løsninger, samt speciallavede skydedøre med integrerede låsekasser.

Plankeværk, bænke, borde, tavler mv. leverer vi også gerne som del af projektet. Alt sammen naturligvis i genbrugs- eller upcyclede materialer.

Præfabrikeret på byggefabrik og hurtig montage i hele landet

Vores byggesystem er genbrugt spær-tømmer som præfabrikeres på fabrik med genbrugs- eller upcyklede industrimaterialer som facadebeklædning.
 

Byggesystemet sættes på Krinner fundamentskruer fra Fremtidens Fundament, hvilket sikrer stor fleksibilitet, sikker montage og mulighed for genbrug

Byggesystemet sættes på Krinner fundamentskruer fra Fremtidens Fundament, hvilket sikrer stor fleksibilitet, sikker montage og mulighed for genbrug

 

Der er mange muligheder for materialevalg, og kombinationer af udtryk, alt sammen så det passer til stedet og behovet. Som tagmaterialer bruger vi både røde teglsten, skiffer, samt ”grønne” sedum eller tørengstage- Eller vi kan lave et integreret solcelletag af genbrugte solceller som kan fungere som lokal energi-generator så der ikke skal trækkes strømforsyning til skuret.

 

Vi leverer byggesystemet i hele Danmark og samarbejder både med landsdækkende og lokale entreprenører om montagen på stedet.

bottom of page