top of page
_W7A0059_.jpg

Design & Levetid:
ARKITEKTUR, ROBUSTHED, HOLDBARHED OG SKØNHED  

Design & Levetid

Løsningerne er arkitekttegnede og altid tilpasset det konkrete sted så de passer ind i det omgivende miljø.

Vi designer efter højeste byggetekniske viden om god byggeskik i det danske klima. Og med kvalitetsmaterialer sikrer vi lang levetid og attraktiv totaløkonomi.

Det æstetiske, funktionelle og holdbare sikrer langtidsværdierne. Vores design sikrer minimalt vedligehold, driftsmæssig fornuft, samt mest mulig brugerrelevans og multifunktionalitet i hele levetiden. Et Næste-skur er en totaløkonomisk stærk løsning: Vores skure har lang holdbarhed og minimal vedligeholdelse, vi håndterer alt fra design til montering, og vi yder service under hele brugstiden.

 

På større projekter samarbejder vi gerne med andre bygningsarkitekter og landskabsarkitekter om hvordan vores løsninger passer ind i deres helhed.

 

”For mange er ejendomsskure ren funktion, og det er nok de færreste, der forbinder dem med veldesignet eller smuk arkitektur. Men et skræddersyet skur, der er tilpasset lokalområdet, kan sagtens tilføre en markant, finurlig og ligefrem æstetisk dimension.”

_67A3982.jpg

30 års levetid

Vores målsætning har fra begyndelsen været at designe skure med en holdbarhed på minimum 30 år, som er nemme at vedligeholde. Skurene kræver fx hverken maling eller oliering - udgifter og arbejdsopgaver, der ellers kan være en større omkostning og tidsforbrug i driften.

Materialerne er håndplukkede og af høj kvalitet med lang holdbarhed - minimum 30 år viser undersøgelser fra Teknologisk Institut - så v
i tilbyder naturligvis også garantiordning med løbende serviceeftersyn i hele brugsperioden, hvilket sikrer skurets holdbarhed undervejs.

Anker 1
_67A3870.jpg
_W7A0179_.jpg
bottom of page