DJI_0066.jpg

Totalleverance:
VI SØRGER FOR DET HELE

Totalleverance & Totaløkonomi

Vi tager ansvar for hele processen - til en fast pris - så du som kunde har maksimal tryghed og minimalt tidsforbrug. Vi skræddersyer jeres løsning, søger byggetilladelse og bygger jeres Næsteskur som præfabrikerede elementer der derefter monteres hurtigt på stedet. Er der anlægsarbejder tilknyttet opgaven sørger vi naturligvis også for det efter konkret aftale.

 

Er skur-leverancen en del af et større projekt samarbejder vi med øvrige rådgivere, arkitekter og entreprenører om klare grænseflader så unødigt tidsspild undgås for alle parter. Vi anbefaler som udgangspunkt altid at Næsteskurene leveres som bygherreleverance.

Vi leverer færdige skurløsninger med fokus på design, funktionalitet, holdbarhed og æstetisk.  Derfor inkluderer vi også både inde og ude-belysning i vores løsninger, samt speciallavede skydedøre med integrerede låsekasser. Plankeværk, bænke, borde, tavler mv. leverer vi også gerne som en integreret del af projektet.

Næste løsninger er med et prisnivaeu mellem 7-10.000 kr/ m2 eks moms for den fulde leverance konkurrencedygtige i fht. andre kvalitetsløsninger og klart det totaløkonomisk billigste valg. Dette grundet levetiden på 30 år, samt minimalt behov for løbende overfladebehandlinger. 

_P1A9659.jpg

Præfabrikeret på byggefabrik og hurtig montage i hele landet

Vores byggesystem er genbrugt spær-tømmer som præfabrikeres på vores byggefabrik med genbrugs- eller frasorterede industrimaterialer (fx terrassebrædder) som facadebeklædning.
 

Byggemodul-systemet sættes på fundamentskruer, hvilket sikrer stor fleksibilitet, sikker montage og mulighed for demontage og efterfølgende genbrug.

Der er mange muligheder for forskelligt materialevalg, og kombinationer af udtryk, alt sammen så det passer til stedet og behovet. Vores arkitekter hjælper med at tilpasse løsningen æstetisk til det konkrete sted. 

 

Som tagmaterialer bruger vi både røde teglsten, skiffer, samt ”grønne” sedum eller tørengstage. Vi kan også lave et integreret solcelletag af genbrugte solceller som kan fungere som lokal energi-generator så der ikke skal trækkes strømforsyning til skuret.

 

Vi leverer bygge-systemet i hele Danmark og samarbejder både med landsdækkende og lokale entreprenører om hurtig og effektiv montage på stedet.

 
Næste-9603_red.jpg
Toms.jpg