top of page
2S9A8678.jpg

Totalleverance:
VI SØRGER FOR DET HELE

Totalleverance & Totaløkonomi

Vi tager ansvar for hele processen - til en fast pris - så du som kunde har maksimal tryghed og minimalt tidsforbrug. Vi skræddersyer Næste-skuret til jeres behov og leverer et nøglefærdigt skur klar til brug. Vi leverer en samlet, færdigbygget løsning, hvor vi søger byggetilladelse, designer og står for montering. Er der anlægsarbejder tilknyttet opgaven sørger vi naturligvis også for det efter konkret aftale.

 

Hvis et skur leveres som en del af et større projekt, koordinerer vi med de øvrige rådgivere, arkitekter og entreprenører. Det sparer både tid og ressourcer. Vi anbefaler som udgangspunkt altid at Næste-skurene leveres som bygherreleverance.

Vi leverer færdige skurløsninger med fokus på design, funktionalitet, holdbarhed og æstetisk.  Derfor inkluderer vi også både inde og ude-belysning i vores løsninger, samt speciallavede skydedøre med integrerede låsekasser. Plankeværk, bænke, borde, tavler mv. leverer vi også gerne som en integreret del af projektet.

Et smukt arkitekttegnet træskur for Næste, vil være en totaløkonomisk gevinst for vores kunder. Vores skure har en lang holdbarhed på min. 30 år. Vi leverer samtidig en totalløsning, der sparer kunden for unødvendige udgifter. Derfor er et Næste-skur med en samlet pris på 7-10.000 kr. pr. m2 fuld konkurrencedygtigt. Se en række priseksempler HER

Jonathan_W3391_layers.jpg

Præfabrikeret på byggefabrik og hurtig montage i hele landet

Vores byggesystem er genbrugt spær-tømmer som præfabrikeres på vores byggefabrik med genbrugs- eller frasorterede industrimaterialer (fx terrassebrædder) som facadebeklædning.
 

Byggemodul-systemet sættes på fundamentskruer, hvilket sikrer stor fleksibilitet, sikker montage og mulighed for demontage og efterfølgende genbrug.

Der er mange muligheder for forskelligt materialevalg, og kombinationer af udtryk, alt sammen så det passer til stedet og behovet. Vores arkitekt og bygningskonstruktører hjælper med at tilpasse løsningen æstetisk til det konkrete sted. 

 

Som tagmaterialer bruger vi både røde teglsten, skiffer, samt grønne sedum eller tørengstage. Vi kan også lave et integreret solcelletag af genbrugte solceller som kan fungere som lokal energi-generator så der ikke skal trækkes strømforsyning til skuret.

Anker 1
Næste-9603_red.jpg
1.jpg
bottom of page