top of page
2S9A8678.jpg

Totalleverance:
VORES TOTALLEVERANCE MINIMERE TIDSFORBRUG & OMKOSTNINGER

Totalleverance & Totaløkonomi

Vi tager ansvar for hele processen - til en fast pris - så du som kunde har maksimal tryghed og minimalt tidsforbrug. Vi skræddersyer Næste-skuret til jeres behov og leverer et nøglefærdigt skur klar til brug. Vi leverer en samlet, færdigbygget løsning, hvor vi søger for byggetilladelse, design, produktion og montering. Er der anlægsarbejder tilknyttet opgaven sørger vi naturligvis også for det efter konkret aftale.

 

Hvis et skur leveres som en del af et større projekt, koordinerer vi med de øvrige rådgivere, arkitekter og entreprenører. Det sparer både tid og ressourcer. Vi anbefaler som udgangspunkt at Næste-skurene leveres som bygherreleverance, da det typisk medføre en reducering af omkostningerne.

Vi leverer færdige skurløsninger med fokus på design, funktionalitet, holdbarhed og æstetisk.  Derfor inkluderer vi også både inde og ude-belysning i vores løsninger, samt speciallavede skydedøre med integrerede låsesystemer. Vi levere også plankeværk, bænke, borde og tavler mv. som en integreret del af projektet.

Et smukt arkitekttegnet træskur for Næste, vil være en totaløkonomisk gevinst for vores kunder, da vores skure har en lang holdbarhed på min. 30 år. Derfor er et Næste-skur med en samlet pris på 7-10.000 kr. pr. m2 fuld konkurrencedygtigt.

 

Se en række priseksempler HER

Jonathan_W3391_layers.jpg

Præfabrikeret på elementfabrik og hurtig montage i hele landet

Vores byggesystem består af genbrugt tømmer fra nedrivninger og frasorterede industrimaterialer, primært terrassebrædder som bruges til facadebeklædning.
 

De færdigproducerede byggeelementer sættes på fundamentskruer, hvilket sikrer minimal anlægsarbejde, stor fleksibilitet og mulighed for senere nedtagning og genbrug.

Der er mange muligheder for forskelligt materialevalg og kombinationer af udtryk, alt sammen så det passer til behov og omgivelser. Vores arkitekt og bygningskonstruktører, hjælper med at tilpasse den ønske løsning arkitektonisk og funktionelt, i henhold til kundernes ønsker og behov.

 

Som tagmaterialer tilbyder vi grønne tage med sedum og tørenge eller røde teglsten og skiffer. Vi lavere også et integreret solcelletag af genbrugte solceller, som "stand alone" energi-generator så der ikke skal trækkes strømforsyning til skuret.

Anker 1
Næste-9603_red.jpg
1.jpg
bottom of page