Skoler & Institutioner:
RUM FOR LÆRING OG UDVIKLING

Drift og Projekt

I driften af en eksisterende skole eller daginstitution, ved større gård eller bygningsrenoveringer. Eller i fbm. nybygning er de sekundære byggeri - altså skurene - afgørende ifht at understøtte den fremtidige drift. Næsteskure kan ud over at være rum for elevernes affaldssortering, driftpersonalets materiel, samt cykelskure også være læringsrum, naturskure, klubrum eller værksteder. 

Skolen Ved Bulowsvej, Holbergskolen og Skolen Ved Sundets nye læringsrum

For Frederiksberg Kommune og Byggeri København har Næste leveret skure til skolegårde. Skurene er den del af læringsmiljøet, hvor eleverne afleverer deres sorterede affald, De tjener som tydeligt og pædagogisk eksempel på at det giver mening af genbruge. Skurene har integrerede kridttavler og danner lokale undervisningsmiljøer til hverdagen undervisning. 

 

Den gennemsnitlige pris ligger mellem 7000 – 10.000 kr. eks moms / m2 for totalleverance af disse løsninger alt inklusiv.

 

Priserne afhænger af antal m2 og antal stk., størrelsen på skurene, opdelingen, valg af beklædning, tagbelægning belysningsinstallation samt øvrige tilvalg så som plankeværk, bænke, tavler mv. Ring altid for at få et konkret tilbud.

Først 3 og så 2 mere


"Vores elever, medarbejdere og forældre er begejstrede over de superflotte skure, der giver en helt konkret oplevelse og erfaring med bæredygtighed. Vi har lige bestilt 2 mere ud over de 3 vi allerede har"
 

Lars Westh, Skoleleder Skolen Ved Bülowsvej

_W7A6021.jpg