top of page
Jonathan_W3391_layers.jpg

Kundereferencer:
TROVÆRDIGE REFERENCER ER HELT AFGØRENDE FOR TILLIDEN 

Kundereferencer

For Næste er tilliden til vores produkter og vores virksomhed helt afgørende. Derfor er gode og troværdige referencer fra betydelige bygherre også vigtige. Næste har en række betydelige referencer fra både skoler, almennyttige boligselskaber og private boligselskaber. 

Lejerbo har været med til at give os sparring på vores løsninger siden vores begyndelse. Vi har leveret Næste skure til 5 forskellige afdelinger.

"Vi er meget glade for samarbejdet med Næste, der altid levere til aftalt tid, kvalitet og pris. Samtidig understøtter skurene den omstilling som vi gerne vil have i bygge- og affaldsbranchen" -  Driftschef Søren VindbækJensen

I gennem vores samarbejdspartner Enemærke og Petersen og partnerskabet TRUST, har vi leveret flere skure til Byggeri København. Det er skure der som del af udeområder er indpasset i læringsmiljøer i et tæt samarbejde med partnerskabets landskabsarkitekter.

Frederiksberg Kommunes bygningsafdeling valgte Næste skure da der skulle leves skolegård på Skolen Ved Bülowsvej. Vi leverede 3 skure til skolen i sommeren 2020, og har efetrfølgende leveret flere andre løsninger til skolen.

Skærmbillede 2022-06-13 kl. 12.59.47.png

Lindevangshusene i Tåstrup nedlægges affaldsskakterne og Næste etablere 8 skure i området, til den fremtidige kildesortering. Thylander Gruppen har også i 2019 leveret tømmer fra tagnedrivning til Næste skur for Lejerbos afdeling 235 på Lyngby Hovedgade 104.

Skolen ved Bülowsvej på Frederiksberg, har efter de første 3 skure, fået etableret cirkulært plankeværk med langbænk og en stor entre trappe.

''Vores elever, medarbejdere og forældre er begejstret over de superflotte skure, der giver en helt konkret oplevelse og erfaring med bæredygtighed. Vi har lige bestilt 2 skure mere, ud over de 3 skure vi allerede har fået leveret'' - Skoleleder Lars Westh

Pension Danmark.jpg
byoghavn_57bad47439f92.png

Fælledby v. Pension Danmark og By&Havn som kunder:

Det gamle vandrehjem Danhostel er nedtaget af Tshcerning og vi har modtaget facadebeklædningen i sibirisk lærk, samt spærtømmeret fra værelsesbygningerne. Vi opbevarer materialerne sikkert og bygger præfabrikerede skure af materialerne som monteres successivt når delområderne bliver færdigbygget.  

Skærmbillede 2022-06-13 kl. 11.37.15.png

Som en del af et ”Grønne gårde” projekt i Københavns kommune har Næste leveret to renovationsskure samt ét værksteds- og materielskur til AB storgården. Med Tøreng på taget falder skurene godt ind i SLA’s landskabsplan med mange grønne sanselige rum, regnvandshåndtering og lav klimapåvirkning.

hero-bosj-2022.png

Med ideen om Næsteskure som igangsætter for mere bæredygtig adfærd i boligforeningerne vandt vi i 2021 CORO-labs ide konkurrencen om skalerbare ideer til at styrke Boligselskabets Sjællands vision om bæredygtige boliger. Vi arbejder lige nu på en løsning der skal afprøves til efteråret 2022, og derefter skaleres ud til de mange lokale boligforeninger. Link til video af Corolab 

Unknown.png

Ejerforeningen Ryethave i Værløse har nedlagt deres affaldsskakte og etablerer fire Næsteskure samt storskraldeområde med Næste hegn. Foreningen er nu klar med affaldssortering i de påkrævede 10 fraktioner og langt bedre arbejdsmiljø for deres driftfolk.

Med beboerfælleskabet KAB laver vi i øjeblikket en hel række nye renovationsskure og fællesfaciliteter, depotrum, tøjtørring og cykeloverdækninger til forskellige afdelinger, også under FSB, SAB og RKE. Vores Næste-kærlige løsninger med kvalitets genbrugsmaterialer passer godt ind i KABs værdisæt og vi regner med også snart at bruge KABs egen nedrivningsmaterialer til løsningerne.

bottom of page