top of page
2S9A8745.jpg

Arkitekter, landskab, bygherrerådgivere og administratorer
VI SIKRER EN SMIDIG OG LET PROCES 

Rådgivere

Hver gang vi leverer et Næste-rum, leverer vi et nøglefærdigt skur. Vi håndterer alt fra design, materialevalg, byggetilladelse og montering.

 

At gøre det cirkulære tilgængeligt og enkelt er en naturlig del af vores service.

Når vi bygger skure af genbrug og cirkulære materialer, passer vi bedre på miljøet, naturen og biodiversiteten. Genbrug forlænger levetiden på de ressourcer, vi allerede har. Vi udnytter CO2-forbruget allerbedst ved at give materialer længst muligt levetid. Vi hjælper vores kunder med at købe ind på en grønnere fremtid – de er med til at skabe en forandring. For klimaet, miljøet, biodiversitet og menneskeheden.

 

Vi giver garanti for, at vi leverer genbrugstræ af høj kvalitet, konkurrencedygtigt og til tiden!

 

Vores FSC og B-CORP certificering giver DGNB point til jeres byggeriet, da vores certifikater dokumentere vores bæredygtige løsninger: cirkularitet, klima, biodiversitet, social ansvarlighed og Governance. 

Et Næste-skur er ikke bare et skur – det er et uderum, og kun fantasien sætter grænser for, hvad rummet kan bruges til. Det åbner op for nye muligheder; muligheder der kan bidrage til trivsel og velvære. Næste-skuret kan sætte rammen for mere friluftsliv og fællesskab.

At skuret er arkitekttegnet betyder, at det både er funktionelt, byggeteknisk, æstetisk og gennemtænkt og giver dermed langvarig værdi til ejeren.

Genbrug er menneskeligt!


"Det er simpelthen for dumt, hvis vi ikke genbruger det træ, vi allerede har til rådighed! Samtidig får vi både patinaen og historiefortællingen foræret. Vores skure inspirerer mennesker til udeliv og samvær. De fremstår ligesom os mennesker både uperfekte, levende og spændende"

Niels Jakubiak Andersen, Næste

_67A1105.jpg
bottom of page