_W7A0059_.jpg

Design & Levetid:
ARKITEKTTUR, ROBUSTHED, HOLDBARHED OG SKØNHED  

Design & Levetid

Løsningerne er arkitekttegnede og altid tilpasset det konkrete sted så de passer ind i det omgivende miljø.

Vi designer efter højeste byggetekniske viden om god byggeskik i det danske klima. Og med kvalitetsmaterialer sikrer vi lang levetid og attraktiv totaløkonomi.

Det æstetiske, funktionelle og holdbare sikrer langtidsværdierne. Vores design sikrer minimalt vedligehold, driftsmæssig fornuft, samt mest mulig brugerrelevans og multifunktionalitet i hele levetiden. Fordi vores løsninger er gennemtænkte og med kvalitets-materialer har vi markedets totaløkonomisk billigste løsning.

 

På større projekter samarbejder vi gerne med andre arkitekter og landskabsarkitekter om hvordan vores løsninger passer ind i deres helhed.

 

”For mange er ejendomsskure ren funktion, og det er nok de færreste, der forbinder dem med veldesignet eller smuk arkitektur. Men et skræddersyet skur, der er tilpasset lokalområdet, kan sagtens tilføre en markant, finurlig og ligefrem æstetisk dimension.”

 

Niels Jakubiak Andersen arkitekt og grundlægger

_67A3982.jpg

30 års levetid

Gængse skure på markedet i dag er desværre sjældent lavet til langs holdbarhed i det danske klima. Enten fordi at de er baseret på galvaniseret stål det ruster og ikke kan vedligeholdes, eller fordi at de kræver en del vedligeholdelse, fx jævnlig malerbehandling, der oftest ikke prioriteres i ejendomsdriften.

Vores målsætning har derfor fra begyndelsen været at designet løsningerne til en levetid på minimum 30 med minimalt behov for vedligehold. Materialerne der bruges er som udgangspunkt at høj kvalitet med lange levetider.

Vores skure er som Teknologisk Institut har bekræftet bygget til at stå i 30 år, med rette vedligeholdelse, men vi tilbyder også en garantiordning med vores løbende serviceeftersyn i hele levetiden, hvis du ønsker det.

 
_67A3870.jpg
_W7A0179_.jpg